Google

15 Eylül 2007 Cumartesi

Aqua Bubble


Üreticinin Yorumu: Aqua Bubble, su baloncuklarının fırlatılarak oynandığı oldukça zevkli bir oyun. Oyunda, baloncukları aynı renktekilerin yanına fırlatarak kısım kısım yok etmeniz gerekiyor. En az 3 topu birleştirdiğinizde yok ediliyor. Oyunun solundaki su seviyesi en üst noktasına ulaştığında bölüm (level) bitecek ve yeni bölüme geçeceksiniz. Eğer aynı renkteki baloncukları eşleştirmeden yanlış yere fırlatma yaparsanız bekleyen baloncuklar gittikçe fırlatma aracına yaklaşıyor ve oyun ekranının tamamını kapladığında Game Over olarak oyun bitiyor.

Oyunda Normal, Hard (Zor) ve Easy (Kolay) olmak üzere 3 zorluk seviyesi bulunmaktadır. 8 farklı bonus şekliyle eğlenceli şekilde oynayabilirsiniz. Baloncuk fırlatmak için Space tuşuna veya farenin sol tuşuna, oyunu duraklatmak için P veya Pause tuşuna, oyundan hızlı çıkış yapabilmek için F10 tuşuna basmanız yeterlidir. Ayrıca, oyunun arka planında şelaleler bulunmaktadır. Sol kısımda ise atış yapılan toptan sonra gelecek top gözükmektedir.

Relax bölümüyle, oyunu oynamadan sadece şelalenin akışını izleyerek rahatlayabilirsiniz. Options (Ayarlar) bölümünden baloncuk şeklini, oyunun tam ekranda oynanıp oynanmayacağını, oyun, müzik ve su sesini, vuruş aracının duyarlılığını, kontrolleri ayarlayabilirsiniz.
Boyut: 3.25 Mb